Thai damer i oslo

thai damer i oslo

Hei, er det noe stamplasser for thaier i Oslo. Ønsker å komme i kontakt med thai. Travellingman En by ett lag Medlemmer 4  Innlegg: Du får ta en tur til Thailand. Der er det mange av dem. Smileclub karaoke i Trondheimsveien 13 ,kjellern på Bør Børson. Skrevet 21 september - Registrert Medlem Medlemmer 34 Innlegg: Wat thai Norway,veldig mye thai der.

Bare en som vil ha Thai som ikke gidder å dra ned dit Eller vil ''spare'' penger på å finne seg ei som er her allerede Dette innlegget har blitt redigert av roger It tells you you are still alive''. For øvrig mener jeg at Kartago bør ødelegges My thaughts exatamundo Torasap.

Ja måske bare en der vil visa sin egen thai, hvad Oslo byder på. Skrevet 22 september - Registrert Medlem Medlemmer 1  Innlegg: Det er nok altfor ofte sånn det er. Og det burde jo åpne for et takknemlig annhåndsmarked. Jeg tviler på at han vil henne så vondt som å introdusere henne for thai-miljøet i Oslo. Fleste personer som har opplevd slikt vil nok værra mer skeptisk en andre. Ting jeg har hatt problemer med tidligere, er og blir jeg skeptisk til.

Selv om problemene bare skyldtes en person i butikken. Så att en dame som virkelig har hatt problemer med utro menn, vil være skeptisk og i litt overkant kontrollerende er ikke veldig rart.

Men selvfølgelig slitsomt for mannen som er en ordentlig kar. Håper han er det Beste trur jeg att han klarer og vise henne hvordan mannfolk skal værra, slik att hun føler seg trygg igjen.

Skrevet 12 august - Phing Medlem Medlemmer 18  Innlegg: Hvordan definerer man et thaimiljø i Norge? Skrevet 29 september - Tilbake til Sosiale sammenkomster.

Svar på siterte innlegg       Tøm. Logg inn   Bruk Facebook   Bruk Twitter. Jeg har glemt mitt passord Forumpassord. Husk meg Dette er ikke anbefalt for delte datamaskiner.

Når vi spør hvorfor sier de at det er på grunn av kjærlighet men også for å slippe de kravstore damene her i Norge. Brasilianske damer er flotte og de er mye flinkere enn oss til å sette pris på mannen.

Jeg kjenner flere brasilianske damer her i Norge og alle er veldig opptatt av hvordan de skal gjøre mannen lykkelig. Disse mennene jeg kjenner mener at vi i norge er mer opptatt av vår egen kariere og oss selv enn på forholdet og mannen. Mulig de mannfolkene du skriver om kan få nesten hvilken dame de vil - men tviler på de hadde klart å beholde særlig mange damer med den holdninga de tydeligvis har til kvinner.

For noe sier meg at de ikke er flinkere enn gjennomsnittsnormannen til å "gjøre sin partner lykkelig"- ettersom de må hente seg en kvinne "fra fortiden" for å finne lykken. Glad jeg ikke er en slik kvinne, og at jeg ikke har en slik mann!! Han har sagt rett ut at disse damene tror det er en selvfølge med sex hver dag.

Og å ikke blande seg og tyte for mye. Og så synes han ikke at det gjorde noe at hun er brunere og mer sexy enn norske kvinner generelt.

Han sier at ei norsk dame med DET utseende har et ego på størrelse med Alaska. Men de forlovet seg etter 2 uker. Så det må ha vært litt "Jeg liker deg fordi du er en out-ticket og du meg for jeg har fin rumpe". Tror nok at det er de norske menn som er desperate nok til å ta de brasilianske damene.

De får jo ingenting her. Pluss at de sier hva som helst til damene for å få dem til sengs. Playere alle sammen sier jeg. For damene er det vel en one-way ticket til Norge med prislappen "være gift med en norsk mann i 3 år til de får permanent opphold Jeg har et forhold med norsk jente som varte i 18 år bak meg og jeg har ikke et veldig stort problem med å finne norske damer..

Ikke det at jeg bare kan spasere å plukke hvem jeg vil, men jeg får da stadig napp på by'n med pene jenter.. Men etter at jeg besøkte Brasil så har interessen for Norske damer vært laber..

De har romper og hofter og bein som beveger seg imot alle fysiske lover, men som enhver mann elsker å se..

Har nå vært sammen med ei Brasiliansk dame i 5 år og har en datter på 1 år.. Så mitt svar til trådstarter er at jeg gjør det ikke fordi jeg ikke finner norsk jente, men fordi jeg rett og slett elsker brasilianske damer, de er i en annen liga.. Norske jenter er trauste og kjedelige, og nå som verden er blitt mindre og mindre, så finner fler og fler norske menn ut av det og finner damer fra andre land.. De kan gjerne få en norsk kvinne.

Men hadde aldri greid å beholde en norsk kvinne da de er så inne i hampen sær. Her var det en mannegjeng der 4 av de tok med seg en mørk brasilskjønnhet hver. Alle fire var så sjalu og hissig at det var ikke liv laga. Hun ene banket til og med opp mannen sin så han havnet på sykehus. Det sier seg egentlig selv at feite menn i 60 årene med måne og hengemage og gjene med et alkohol problem ikke får de snerte norske damene i 20 årene på kroken med mindre de er stinne i gryn De må nok heller velge de damene som er i sinn "egen klasse" og da er vel mye mere fristende og få ei smekker ei fra thailand som sin kone som både er vakker, ung og underkuet Men de er ikke alltid sånn, jeg kjenner de som har funnet seg taidamer der de er jevngamle og manne både er flott og se på, velutdannet og snill.

Men de er vel klisjene de blir snakket om; gamle ekle alkoliserte griser som finner seg griseflotte thaidamer på Det er forskjell på å reise på ferie og tilfeldigvis treffe ei dame og forelske seg og det å dra på damejakt. Jeg ser at der nok er de som bare velger fordi de ikke får noe helt av seg selv i Norge, men de fleste velger av kjærlighet og preferanser hva utseende angår.

Som meg - jeg ender alltid opp med en blond og blåøyd. Samme hva jeg ellers gjør. Alle mine kjærester helt fra tenårene har sett sånn ut. Damer fra Latinamerika er ikke akkurat kjent for å være enkle og føyelige - det kan følge MYE drama med på kjøpet, der!

Kan ikke skjønne at det skal være så attraktivt. Jeg har aldri hatt problemer med å finne meg norske menn, men det er ett elelr annet med menn fra andre land som er veldig attraktivt. De har ofte mye mer lidenskap og setter pris på damer mer det er ikke bare den hva kan du gjøre for meg mentaliteten.

You need to be a member in order to leave a comment. Sign up for a new account in our community. Already have an account? Vi benytter cookies til analyseformål, tilpasning av innhold og annonser og for å videreutvikle våre tjenester.

Sign in to follow this    Followers 1. Er det fordi de ikke liker norske kvinner eller fordi de ikke kan velge fra de øverste hyllene blant norske kvinner? Prev 1 2 Next Page 1 of 2. Anonym bruker   posts. Posted March 29, Synes det tar helt av. Har ikke noe i mot disse damene. De virker veldig skjønne. Men hadde mine foreldre skilt seg og pappa fest med dit tror jeg at jeg hadde tenkt mitt.

Men ser stadig yngre og faktisk kjekke menn med utenlandske damer og. Share this post Link to post Share on other sites. Og så har du selvsagt de mennene som importerer koner fordi de ikke finner noen her i Norge. Hallo, Ja, du skriver det jo egentlig selv - det er nok veldig individuelt: Og det har vært kjærlighet! Tror ikke jeg tør å ta med mannen dit Brasilianske damer er desperat etter å finne seg en turist.

De tror utenlandske menn er rike og sier ja til et frieri etter 24 timer. Back to the 50's!! Har en flott kompis med et langbeint dråg fra Brasil. Hun ser feiende flott ut.

Det er vel ofte kjærlighet med i bildet ja - for de norske mennene. For mange i allefall!

thai damer i oslo

Thai damer i oslo -

På mannens profil kan Terry lese at han er gift med kvinnen Terry kjenner som Khemike. Kan ikke skjønne at det skal være så attraktivt. Hun benektet først alt sammen, men innrømmet til slutt at forholdet var en løgn. Sistnevnte ser litt mer ordentlig ut. Somchai forteller at det på tallet ofte var østeuropeisk mafia som drev stedene hvor thaier jobbet. Noen av jentene oppsøker også utesteder på fritiden, og kommer der i kontakt med menn som ønsker seksuelle tjenester mot betaling. Og det burde jo åpne for et takknemlig annhåndsmarked. Vis nytt webcamgirls erotisk filmer Retningslinjer. Det er blitt velidg vanlig med "import" der jeg bor, og vi har alle grupper.

0 thoughts on “Thai damer i oslo

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *