Vibrator erotiske sexnoveller

vibrator erotiske sexnoveller

Jeg sitter fremdeles slik når mor kommer inn. Hun spør hva det er, men jeg greier ikke å svare, så hun hjelper meg stille til sengs, hvor hun blir sittende å holde hånden min, til jeg gråtende faller i søvn.

Selv nå, nesten to år etter kjenner jeg sorgen fylle meg hver gang jeg går forbi stedet der vi fullbyrdet vår kjærlighet. De bygger en skole der nå, og treet vi elsket under og skrev inn vår udødelige kjærlighet, er borte, men inne i meg vil hun alltid leve. Jeg vil aldri glemme henne. Hilde var sint på kjæresten sin.

Han hadde lovet å hente henne klokka Hun var illsint, hun hadde brukt lang tid på å gjøre seg i stand, sminke seg, og prøvd alle kjolene hun hadde i skapet, før hun fant den ene som passet henne. Men det værste var ikke at han ikke var kommet enda, neida, det værste var at hun viste med seg selv at hun greide ikke å være sint på om han når han dukket opp.

Vel, om hun måtte vente stort lenger nå, så kanskje hun greide det. Så, med ett var det noen som banket på døren. Hun småløp igjennom gangen, og rev den opp, prøvde å se skikkelig sint ut. Det gikk langt lettere når hun isteden ble sint på seg selv, for å ikke greie å være sint på ham.

Men Geir var jo så søt der han sto, ulastelig antrukket i en sort bukse, hvit høyhalset genser, og den sorte blazeren hun hadde kjøpt til ham på hans siste bursdag. Dessuten sto han med noen røde roser i hånden, halvveis skjult bak ryggen. Hilde prøvde å se strengt på ham, og spurte: Han sa alt sammen uten å trekke pusten, og rakte henne rosene samtidig som han desperat sugde luft inn i lungene. Så smilte han, og sa de magiske ordene: Hilde elsket det når han smilte.

Nesten like mye som hun elsket å høre ham fortelle hvor glad han var i henne. Og med ett hadde hun glemt hvor sint hun var på ham for bare noen minutter siden.

Så bøyde han seg frem, la hendene sine om henne, og trakk henne inntil seg, og kysset henne bestemt på munnen. Han var kåt, ingen tvil om det, Hilde kunne kjenne ståpikken hans igjennom klærne, og gled seg litt diskre mot den.

Ingen vits i å late som om hun ikke kjente den. Hilde lot en hånd gli nedover maven hans, imellom kroppene deres. Med ett trakk Geir pusten dypt, og ga henne god plass mellom bukselinningen, og maven, hva han håpet hun skulle gjøre var vel klart nok. Hilde bestemte seg for å ikke skuffe ham. Hånden hennes gled ned, litt for brått, og han ynket seg svakt når en negl borret seg inn i det opphovnede kukhodet. Hilde kunne ikke noe for det, hun begynte å småle, men greide å ta seg inn ganske fort, og for å skjule smilet sa hun: Før Geir rakk og argumentere, akkurat som om han kunne hatt lyst til det, sank hun ned på kne foran ham, og med fingre som hadde gjort dette før, åpnet hun bukse smekken hans.

Med ett spratt pikken ut i all sin prakt, og ble stående å vippe rett foran øynene hennes. Hilde tok et godt tak rundt stammen, med den ene hånden, og tok rolig og trakk forhuden frem og tilbake et par ganger. En blank dråpe presset seg ut på tuppen, og et øyeblikk lurte hun på hva han hadde holdt på med før han kom for å hente henne, siden han allerede var så kåt.

Med tungen slikket hun i seg den ene dråpen, og nøt den litt salte smaken av ham, før hun gapte høyt, og lot den krevende munnen omslutte hele lemmet hans. Geir stønnet høyt, og lente seg bakover mot dørterskelen. Døren sto fremdeles åpen, ingen av dem hadde kommet så langt som til å lukke den, men nå var det ingen av dem som heller brydde seg om det.

Hilde lot munnen konsentrere seg om hodet, og lot hånden jobbe med skaftet, fingrene vekslet med å spille på det som en fløyte, og å gli opp og ned. Hun ville at han skulle komme, komme nå, her, i munnen hennes. Geir stønnet igjen, og Hilde økte tempoet et lite hakk, og nøt følelsen av pikken som svulmet i munnen sin.

Den ledige hånden hennes la seg om ballene hans, og forsiktig rullet hun dem mellom fingrene. Langfingeren strekker seg ut, og glir over det følsomme området bak ballene, men Geir kniper sammen rumpa når hun prøver å la fingeren gli videre bakover. Dette var ikke rette tiden for den slags uansett, hun var bare nysgjerrig på hvordan han skulle reagere, og lar hånde fortsette å massere ballene hans isteden. Han la en hånd på hodet hennes, lot fingrene flette seg inn i det lange, lyse håret hennes, strøk henne over kinnet, og begynte å skjelve.

Med et brøl som måtte vekke naboene kom han med voldsom kraft i munnen hennes. Hilde kunne kjenne hvordan den ene strålen etter den andre traff ganen hennes, hardere, og flere ganger enn hun kunne huske å ha opplevd før.

Rolig svelget hun unna, før hun slikket pikken ren, og pakken den forsiktig inn igjen. Med en flik av genseren hans tørket hun seg i munnviken, som om hun var en dannet kvinne som nettopp hadde inntatt et bedre måltid. Hun reiste seg opp, og hvisket ham i øret: Geir smilte, klemte henne inntil seg og hvisket i øret hennes: Uten ett ord, kjørte Geir ned mot sentrum, han kastet bare korte blikk på Hilde, men det var ømme blikk, av den typen Hilde satt pris på. Han parkerte i et av de mange P-husene, og løp fort rundt bilen og åpnet døren for henne, før han tok henne i armen, og leie henne med seg mot en av de bedre restaurantene i området.

Hilde nøt behandling, Geir hadde alltid vært en gentleman, og i dag viste han det til fulle. Bordet han hadde bestilt var ledig, og av en smilene kelner ble de anvist plass.

Akkurat i det hilde skulle til å sette seg, åpnet Geir munnen: Et øyeblikk blir Hilde stående som paralysert. Ja takk, svarer han, med sitt søteste smil. Hilde ser seg rundt, de sitter i et hjørne, og det er svak, romantisk belysning, så ingen vil vel se det uansett. Med ett lar hun fingrene gli under kjolen, og med et godt grep på begge siden av hoftene, trekker hun trusene ned med en brå bevegelse. Han syntes å vurdere et lite øyeblikk, før blikket hans møter hennes, og han medeler sin dom: Han smiler igjen, og setter seg ned.

Nølende følger Hilde hans eksempel, og setter seg godt til rette. Mest på impuls trekker hun kjolen godt opp, slik at den nesten blir leggende som en bylt rundt livet. Ingen kan allikevel se det når hun skyver stolen helt inntil bordet. Med mindre noen kikker under duken da. Lite sannsynlig, men ikke umulig. En svært hjelpsom kelner kommer over til dem, og tar imot bestillingen. På overraskende kort tid får de servert en svært god rød vin, Geir bestemmer seg brått for å la bilen stå over natten, og en utsøkt blekksprut.

Den salte smaken minner Hilde om friske kjønnsafter. Det var vel også kanskje en av grunnene til at Geir bestilte akkurat det. Flere ganger under måltidet kan Hilde kjenne Geir's fot gli oppover innsiden av leggen, og stryke over innsiden av knærne.

Idet kelneren kommer tilbake, spør høflig om de er forsynt, skumper Geir borti et vinglass. Vinen renner utover den hvite duken, og farger den blodrød. Kelneren tar umiddelbart på seg skylden, og får øyeblikkelig hjelp av nok en kelner.

Sammen rydder de hurtig av bordet, spør om Geir og Hilde ønsker å skifte bord. Hilde vil gjerne bli sittende, hun er ikke sikker på hvordan hun skal greie å reise seg uten å avsløre seg.

Med ett trekker den ene kelneren vekk duken. Hilde krymper seg, og kan føle hvordan begge to lar blikkene sine gli over de velformede lårene hennes, og hun vet med seg selv at de lett kan se den velfriserte musa hennes.

Hun krysser bena, og etter et øyeblikks nøling fortsetter de begge to med arbeidet, uten å si et ord. Hilde kjenner rødfargen gli oppover halsen og farge ansiktet, i nesten samme farge som vinen på duken. Det hjelper ikke at det er lett å se at Geir sliter med å ikke bryte ut i latter. Hissig reiser Hilde seg opp, og retter på kjolen, før hun styrter ut. Geir ser med ett lamslått ut, og legger penger for maten, og godt med tips, på bordet før han med kjappe skritt følger etter henne.

Hilde har hentet jakkene, og sitter allerede i bilen. Hun sitter med armene i kors, og ser ikke glad ut. Geir angrer brått på at han veltet det glasset, og ber om unnskyldning. Hilde på sin side ser overhodet ikke til å registrere hva han sier, og til slutt bryter han ut: Sakte lysner Hildes ansikt opp i et smil. Geir's første inntrykk er at det er et ondt smil, hun ligner overhodet ikke på seg selv, og en frysning raser nedover ryggraden hans, før ansiktet hennes mykner opp, og hun ser ut som seg selv igjen.

Geir spør og graver om hva hun tenker på, men Hilde nekter å svare. Hun bare smiler med et glimt i øynene som Geir overhodet ikke liker. Tilbake hos henne trekker hun ham kjapt med seg opp på soverommet, før hun kommanderer han til å kle av seg. Nølende trekker Geir av seg alle klærne til han står splitter naken foran henne.

Hun lar blikket vandre over kroppen hans, han er veltrent, og hun ville aldri greid å fått ham til det hun har i tankene om han ikke hadde vært så ivrig etter gjøre det godt igjen. Det eneste problemet er at pikken henger som en slapp fille, men det er et problem som Hilde er ekspert på å fikse. Hun synker ned på kne, og suger ham inn i munnen. Reaksjonen lar ikke vente på seg, pikken reagerer umiddelbart på kontakten med den varme munnen, og den ivrige tungen hennes.

Fornøyd trekker hun seg litt tilbake og ser på resultatet imens hun runker ham lett. Geir krabber opp i sengen, og blir sittende, tydelig usikker på hvilken planer hun har.

Han forstå idet hun åpner en skuff, og trekker noen solide lær mansjetter, og tau opp av den. Geir ser fremdeles skeptisk ut, han foretrekker å være den som binder, men etter et øyeblikks nøling bestemmer han seg for å spille med, om det kan gjøre henne glad igjen, så hvorfor ikke?

Hilde stråler som en sol nå, dette har hun drømt om lenge. Hun strammer mansjettene hard, og passer på at repene er solid festet rundt senge stolpene.

Så kler hun av seg før hun krabber opp i sengen til ham. Geir rykker prøvende i repene, før han nikker. Ansikts utrykket hans er spent, men samtidig litt skremt. Øynene hans glir igjen idet Hilde griper om pikken hans med en hånd og begynner å runke ham.

Blikket hennes er fast festet på ansiktet hans. Så senker hun munnen mot pikken hans og begynner å suge ham ivrig.

Leppene hennes glir nedover skaftet, lengre en hun noen sinne har greid før, og legger seg om roten. Tungen hennes masserer undersiden av skaftet, og Geir åpner øynene og ser. Tror vel knapt at hun greier å få hele inn. Hun beveger den sakte fra side til side, og ser hvordan blikket hans følger hennes bevegelser.

Hun vrir forsiktig på bryteren, og den begynner å summe lavt samtidig som den vibrerer svakt. Det er en undertone i stemmen hennes Geir ikke liker, og han kjenner hvordan han blir tørr i munnen. Han rister på hodet. Med ett rykker Geir i repene, han river og sliter, Hilde bare lener seg litt tilbake, og smiler over anstrengelsene hans. Hun har selv ligget der ofte nok til å vita at det er ikke er mulig å komme løs uten hjelp. Geir blir liggende i ro, bare brystet hans hever og senker seg hurtig, og blikket hans er desperat.

Hilde bøyer seg frem, og begynner å suge ham igjen, pikken hans truet med å falle sammen, og hun har planer for den også.

Vibratoren stryker hun opp og ned langs innsiden av låret hans med en hånd. Med den andre fisker hun frem en flakse med glidemiddel. Hun smører det godt inn på tuppen av vibratoren, og lar den gli over området rett bak balle festet. Den stryker over rumpehullet, og han prøver å knipe igjen.

Det er ikke mye det hjelper, slik han ligger med bena trukket fra hverandre. Et rykk går igjennom kroppen hans idet han kjenner henne sprute mer av det kalde glidemiddelet i rumpa hans. Så kjenner han vibratoren presse seg mot åpningen sin. Han strammer, og kniper, men Hilde er nådeløs.

Sakte med sikkert glir den inn i han, og han skriker. Huset er tomt, så det bekymrer ikke Hilde. Men en svak berøring av hennes tenner rundt pikken hans får ham til å tie. Så begynner hun å bevege vibratoren ut og inn av ham, og hun kjenner hvordan pikken hans stivner til i munnen sin. Uten å fjerne hånden fra vibratoren, skrever hun over ham. Den ledige hånden hennes holder hardt rundt pikken hans, og hun senker seg ned på den. Geirs ansikt foretrekkes i nytelse i det han kjenner den varme fitta hennes suge seg fast i pikken sin.

Sakte begynner hun å heve å senke seg på ham. Hånden som styrer vibratoren følger tempoet, hver gang han er til bunns i henne, er hun til bunns i ham.

Geir biter tennene sammen, og det er tydelig at han sliter med å holde tilbake satsen. Hilde øker tempoet enda litt mer, og mellom sammenbitte tenner stønner Geir: Ikke før han hun sagt det, så kjenner hun sæden hans sprute ut dypt inne i henne med voldsom kraft. Hilde hever kroppen, og runker han videre. Fascinert ser hun hvor langt han spruter, en stråle treffer ham på halsen, en annen bommer så vidt på ansiktet hans, og lager en våt flekk på puta.

Så er han tom, og blir liggende å skjelve. Hilde slipper pikken uten et ord, og går inn på badet. Hun hører hvordan Geir roper på henne, men ignorerer ham. Ved siden av Sandra satt Diana, ei nett jente med håret satt opp i en hestehale, jeans og en sexy hvit topp. Jentene skulle, etter tur, vise seg fram på en så sexy måte som mulig. To søte, sexy jenter i tenårene — og en skilt mann i førtiårene. Sexye jenter novelle erotikk - sex ställningar Barn og reinspikka voldtekt holder vi oss unna.

Etter sist vi snakket om alt mulig endte temaet inn på sex, og etter voksen porno swingers bodø par glass med vin gikk praten til mer vulgær sexprat og vi delte alle våre sex-opplevelser med hverandre, og det visste seg at hun også var lesbisk.

Jeg drøyde lunchen lenger og lenger for hver dag, for å kunne kikke på de søte, unge jentene på nært hold. Første øvelse var stripping og posering.

Og mens de forrige uke hadde luket bedene sittende, bøyde de seg nå ofte framover med baken i været. Norges beste samling av sexnoveller. På denne siden finner du alt fra erotiske noveller om bondage, blowjobs, lesbisk — til mer tabu-involverte sex [ ].

: Vibrator erotiske sexnoveller

SEX HAUGESUND KONTAKTANNONSER I NORGE Jentene skulle, etter tur, vise seg fram på en så sexy måte som mulig. Linda trakk forhuden kjapt litt frem og tilbake, og jeg kunne høre henne knise lavt for seg selv. Ett ufrivillig stønn presset seg ut av meg, rett før leppene hennes lukket seg rundt tuppen av pikken min. Jeg holdt på å miste pusten idet de velformede brystene hennes kom til syne. Første gangen man kjører bil, første gangen man har sex, og sandnes thai massasje linderud bad gangen man blir håpløst forelsket i noen.
Vibrator erotiske sexnoveller Vi føler oss trygge på at uansett om det er en liten vibrator erotiske sexnoveller vibrator eller en kjempestor dildo som står på ønskelisten, kan vi i vår sexshop tilby ett kvalitets produkt som passer Hilde kunne ikke noe for det, hun begynte å småle, men greide å ta seg inn ganske fort, og for å skjule smilet sa thai massasje sola milf squirt Så senker hun munnen mot pikken hans og begynner å suge ham ivrig. Besøk Norge vibrator erotiske sexnoveller sexshop Vi setter også umåtelig stor pris på om dere benytter dere av vår sexshop, hvor vi tilbyr ett godt og variert utvalg av sexleketøy, erotiske filmer og sexy undertøy, både for ham og henne. Hun kysset meg kjapt på munnen, samtidig som hun la hånden rundt pikken min.
Somali xnxx stapon De bygger en skole der nå, og treet vi vibrator erotiske sexnoveller under og skrev inn vår udødelige kjærlighet, er borte, men inne i meg vil hun alltid leve. De kan girlkissgirl Jenter som har politi kostyme mann stoya fleshlight med jenter - en spennende og, for mange, forbudt fantasi. Vi lo sammen, og jeg fortalte henne ting om meg selv som jeg ikke hadde fortalt til noen andre, og hun gjorde det samme til meg. Først etter noen svelger medbragt sprit, turte jeg spørre henne på skoleballet, om hun kanskje en kveld kunne tenke seg å bli med på kino, og kanskje ta en pizza etterpå. Det som gjorde utslaget for meg var lydene! Buksa mi ble liggende rundt ankelen, og hun satte seg ned på kne ved siden av meg.
Vibrator erotiske sexnoveller Paradise hotel sverige 2018 eskorte kristiansund
Amatør sex video bdsm kontakt 280
Hos erotikknett sexshop er alle varer på lager om vi er utsolgt for en vare, fjerner vi den midlertidig fra butikkenvi ekspederer din bestilling innen 24 timer og alle forsendelser er svært diskré. Jeg fikk vite at hun hadde hatt en kjæreste vibrator erotiske sexnoveller en stund siden, og hun lot meg diskre forstå at hun hadde hatt sex med ham. Hånden som styrer vibratoren følger tempoet, hver gang han er til bunns i henne, er hun til bunns i ham. Jeg svarte erotiske sider herreklær å legge armene mine rundt henne. Linda så nysgjerrig på meg, og jeg kunne se henne smile idet det ble klart at jeg var i ferd med å skjære ut ett hjerte. Det som gjorde utslaget for meg var lydene! Prøvende bøyde jeg meg frem, og lot leppene omslutte den ene.

Så en kveld ringte hun ikke. Kvelden gikk, Linda ringte meg ikke, og jeg gikk rastløst rundt på gulvet. Jeg var fra meg av nervøsitet, men fortalte hele tiden meg selv at de var bare blitt opptatt med ett eller annet viktig.

Sent på kvelden ringte Line, av Linda's venninner meg. Hun var gråtkvalt i telefonen, og hadde tydelige problemer med å få frem hva hun hadde å si. Jeg ga henne god tid, selvom jeg kjente skrekken som en voksende isbit i maven, jeg følte at noe var galt. Hun begynte med å fortelle om hvordan de hadde vært en tur ute på diskotek, de hadde danset, og kost seg, til de alle fire bestemte seg for å gå tilbake til hotellet. Med ett hadde en bil kommet mot dem i rasende fart, føreren var full, og bilen var ute av kontroll.

Hege og Trine hadde greid å kaste seg til siden, og unngått bilen. Line ble truffet, hun hadde brukket begge bena, men Linda hadde ikke vært så heldig. Hardt skadd ble hun brakt til sykehuset, i live men i koma. Line ble helt stille, hun kjempet mot gråten, men etter en liten stund greide hun å fortsette. Som om jeg befant meg utenfor min egen kropp hørte jeg henne fortelle videre Linda hadde våknet opp, ansiktet hennes var helt opphovnet, og øynene var klistret igjen.

Hun hadde sagt noe, Line var ikke helt sikker, men hun trodde det var navnet mitt. En lege hadde holdt henne i hånden, og sagt: Så hadde hun sovnet stille inn med ett svakt smil om de hovne leppene. Telefon røret faller ut av hånden min, og jeg synker sammen på gulvet. Først er jeg for sjokkert til å føle noe som helst, men så fyller sorgen meg, den strømmer gjennom kroppen som gift, og jeg begynner å gråte.

Først stille, før jeg begynner å hulke ukontrollert. Den eneste beviste tanken jeg har er: Jeg sitter fremdeles slik når mor kommer inn. Hun spør hva det er, men jeg greier ikke å svare, så hun hjelper meg stille til sengs, hvor hun blir sittende å holde hånden min, til jeg gråtende faller i søvn.

Selv nå, nesten to år etter kjenner jeg sorgen fylle meg hver gang jeg går forbi stedet der vi fullbyrdet vår kjærlighet. De bygger en skole der nå, og treet vi elsket under og skrev inn vår udødelige kjærlighet, er borte, men inne i meg vil hun alltid leve. Jeg vil aldri glemme henne. Hilde var sint på kjæresten sin. Han hadde lovet å hente henne klokka Hun var illsint, hun hadde brukt lang tid på å gjøre seg i stand, sminke seg, og prøvd alle kjolene hun hadde i skapet, før hun fant den ene som passet henne.

Men det værste var ikke at han ikke var kommet enda, neida, det værste var at hun viste med seg selv at hun greide ikke å være sint på om han når han dukket opp. Vel, om hun måtte vente stort lenger nå, så kanskje hun greide det. Så, med ett var det noen som banket på døren. Hun småløp igjennom gangen, og rev den opp, prøvde å se skikkelig sint ut. Det gikk langt lettere når hun isteden ble sint på seg selv, for å ikke greie å være sint på ham. Men Geir var jo så søt der han sto, ulastelig antrukket i en sort bukse, hvit høyhalset genser, og den sorte blazeren hun hadde kjøpt til ham på hans siste bursdag.

Dessuten sto han med noen røde roser i hånden, halvveis skjult bak ryggen. Hilde prøvde å se strengt på ham, og spurte: Han sa alt sammen uten å trekke pusten, og rakte henne rosene samtidig som han desperat sugde luft inn i lungene. Så smilte han, og sa de magiske ordene: Hilde elsket det når han smilte. Nesten like mye som hun elsket å høre ham fortelle hvor glad han var i henne.

Og med ett hadde hun glemt hvor sint hun var på ham for bare noen minutter siden. Så bøyde han seg frem, la hendene sine om henne, og trakk henne inntil seg, og kysset henne bestemt på munnen.

Han var kåt, ingen tvil om det, Hilde kunne kjenne ståpikken hans igjennom klærne, og gled seg litt diskre mot den. Ingen vits i å late som om hun ikke kjente den. Hilde lot en hånd gli nedover maven hans, imellom kroppene deres. Med ett trakk Geir pusten dypt, og ga henne god plass mellom bukselinningen, og maven, hva han håpet hun skulle gjøre var vel klart nok. Hilde bestemte seg for å ikke skuffe ham. Hånden hennes gled ned, litt for brått, og han ynket seg svakt når en negl borret seg inn i det opphovnede kukhodet.

Hilde kunne ikke noe for det, hun begynte å småle, men greide å ta seg inn ganske fort, og for å skjule smilet sa hun: Før Geir rakk og argumentere, akkurat som om han kunne hatt lyst til det, sank hun ned på kne foran ham, og med fingre som hadde gjort dette før, åpnet hun bukse smekken hans.

Med ett spratt pikken ut i all sin prakt, og ble stående å vippe rett foran øynene hennes. Hilde tok et godt tak rundt stammen, med den ene hånden, og tok rolig og trakk forhuden frem og tilbake et par ganger.

En blank dråpe presset seg ut på tuppen, og et øyeblikk lurte hun på hva han hadde holdt på med før han kom for å hente henne, siden han allerede var så kåt. Med tungen slikket hun i seg den ene dråpen, og nøt den litt salte smaken av ham, før hun gapte høyt, og lot den krevende munnen omslutte hele lemmet hans. Geir stønnet høyt, og lente seg bakover mot dørterskelen. Døren sto fremdeles åpen, ingen av dem hadde kommet så langt som til å lukke den, men nå var det ingen av dem som heller brydde seg om det.

Hilde lot munnen konsentrere seg om hodet, og lot hånden jobbe med skaftet, fingrene vekslet med å spille på det som en fløyte, og å gli opp og ned.

Hun ville at han skulle komme, komme nå, her, i munnen hennes. Geir stønnet igjen, og Hilde økte tempoet et lite hakk, og nøt følelsen av pikken som svulmet i munnen sin. Den ledige hånden hennes la seg om ballene hans, og forsiktig rullet hun dem mellom fingrene. Langfingeren strekker seg ut, og glir over det følsomme området bak ballene, men Geir kniper sammen rumpa når hun prøver å la fingeren gli videre bakover.

Dette var ikke rette tiden for den slags uansett, hun var bare nysgjerrig på hvordan han skulle reagere, og lar hånde fortsette å massere ballene hans isteden.

Han la en hånd på hodet hennes, lot fingrene flette seg inn i det lange, lyse håret hennes, strøk henne over kinnet, og begynte å skjelve. Med et brøl som måtte vekke naboene kom han med voldsom kraft i munnen hennes. Hilde kunne kjenne hvordan den ene strålen etter den andre traff ganen hennes, hardere, og flere ganger enn hun kunne huske å ha opplevd før.

Rolig svelget hun unna, før hun slikket pikken ren, og pakken den forsiktig inn igjen. Med en flik av genseren hans tørket hun seg i munnviken, som om hun var en dannet kvinne som nettopp hadde inntatt et bedre måltid. Hun reiste seg opp, og hvisket ham i øret: Geir smilte, klemte henne inntil seg og hvisket i øret hennes: Uten ett ord, kjørte Geir ned mot sentrum, han kastet bare korte blikk på Hilde, men det var ømme blikk, av den typen Hilde satt pris på.

Han parkerte i et av de mange P-husene, og løp fort rundt bilen og åpnet døren for henne, før han tok henne i armen, og leie henne med seg mot en av de bedre restaurantene i området. Hilde nøt behandling, Geir hadde alltid vært en gentleman, og i dag viste han det til fulle. Bordet han hadde bestilt var ledig, og av en smilene kelner ble de anvist plass. Akkurat i det hilde skulle til å sette seg, åpnet Geir munnen: Et øyeblikk blir Hilde stående som paralysert.

Ja takk, svarer han, med sitt søteste smil. Hilde ser seg rundt, de sitter i et hjørne, og det er svak, romantisk belysning, så ingen vil vel se det uansett.

Med ett lar hun fingrene gli under kjolen, og med et godt grep på begge siden av hoftene, trekker hun trusene ned med en brå bevegelse. Han syntes å vurdere et lite øyeblikk, før blikket hans møter hennes, og han medeler sin dom: Han smiler igjen, og setter seg ned. Nølende følger Hilde hans eksempel, og setter seg godt til rette. Mest på impuls trekker hun kjolen godt opp, slik at den nesten blir leggende som en bylt rundt livet.

Ingen kan allikevel se det når hun skyver stolen helt inntil bordet. Med mindre noen kikker under duken da. Lite sannsynlig, men ikke umulig. En svært hjelpsom kelner kommer over til dem, og tar imot bestillingen. På overraskende kort tid får de servert en svært god rød vin, Geir bestemmer seg brått for å la bilen stå over natten, og en utsøkt blekksprut.

Den salte smaken minner Hilde om friske kjønnsafter. Det var vel også kanskje en av grunnene til at Geir bestilte akkurat det. Flere ganger under måltidet kan Hilde kjenne Geir's fot gli oppover innsiden av leggen, og stryke over innsiden av knærne. Idet kelneren kommer tilbake, spør høflig om de er forsynt, skumper Geir borti et vinglass. Vinen renner utover den hvite duken, og farger den blodrød. Kelneren tar umiddelbart på seg skylden, og får øyeblikkelig hjelp av nok en kelner.

Sammen rydder de hurtig av bordet, spør om Geir og Hilde ønsker å skifte bord. Hilde vil gjerne bli sittende, hun er ikke sikker på hvordan hun skal greie å reise seg uten å avsløre seg. Med ett trekker den ene kelneren vekk duken. Hilde krymper seg, og kan føle hvordan begge to lar blikkene sine gli over de velformede lårene hennes, og hun vet med seg selv at de lett kan se den velfriserte musa hennes.

Hun krysser bena, og etter et øyeblikks nøling fortsetter de begge to med arbeidet, uten å si et ord. Hilde kjenner rødfargen gli oppover halsen og farge ansiktet, i nesten samme farge som vinen på duken. Det hjelper ikke at det er lett å se at Geir sliter med å ikke bryte ut i latter. Hissig reiser Hilde seg opp, og retter på kjolen, før hun styrter ut. Geir ser med ett lamslått ut, og legger penger for maten, og godt med tips, på bordet før han med kjappe skritt følger etter henne.

Hilde har hentet jakkene, og sitter allerede i bilen. Hun sitter med armene i kors, og ser ikke glad ut. Geir angrer brått på at han veltet det glasset, og ber om unnskyldning. Hilde på sin side ser overhodet ikke til å registrere hva han sier, og til slutt bryter han ut: Sakte lysner Hildes ansikt opp i et smil. Geir's første inntrykk er at det er et ondt smil, hun ligner overhodet ikke på seg selv, og en frysning raser nedover ryggraden hans, før ansiktet hennes mykner opp, og hun ser ut som seg selv igjen.

Geir spør og graver om hva hun tenker på, men Hilde nekter å svare. Hun bare smiler med et glimt i øynene som Geir overhodet ikke liker. Tilbake hos henne trekker hun ham kjapt med seg opp på soverommet, før hun kommanderer han til å kle av seg. Nølende trekker Geir av seg alle klærne til han står splitter naken foran henne.

Hun lar blikket vandre over kroppen hans, han er veltrent, og hun ville aldri greid å fått ham til det hun har i tankene om han ikke hadde vært så ivrig etter gjøre det godt igjen. Det eneste problemet er at pikken henger som en slapp fille, men det er et problem som Hilde er ekspert på å fikse.

Hun synker ned på kne, og suger ham inn i munnen. Reaksjonen lar ikke vente på seg, pikken reagerer umiddelbart på kontakten med den varme munnen, og den ivrige tungen hennes. Fornøyd trekker hun seg litt tilbake og ser på resultatet imens hun runker ham lett. Geir krabber opp i sengen, og blir sittende, tydelig usikker på hvilken planer hun har. Han forstå idet hun åpner en skuff, og trekker noen solide lær mansjetter, og tau opp av den.

Geir ser fremdeles skeptisk ut, han foretrekker å være den som binder, men etter et øyeblikks nøling bestemmer han seg for å spille med, om det kan gjøre henne glad igjen, så hvorfor ikke?

Hilde stråler som en sol nå, dette har hun drømt om lenge. Hun strammer mansjettene hard, og passer på at repene er solid festet rundt senge stolpene. Så kler hun av seg før hun krabber opp i sengen til ham.

Geir rykker prøvende i repene, før han nikker. Ansikts utrykket hans er spent, men samtidig litt skremt. Øynene hans glir igjen idet Hilde griper om pikken hans med en hånd og begynner å runke ham.

Blikket hennes er fast festet på ansiktet hans. Så senker hun munnen mot pikken hans og begynner å suge ham ivrig. Leppene hennes glir nedover skaftet, lengre en hun noen sinne har greid før, og legger seg om roten.

Tungen hennes masserer undersiden av skaftet, og Geir åpner øynene og ser. Tror vel knapt at hun greier å få hele inn. Hun beveger den sakte fra side til side, og ser hvordan blikket hans følger hennes bevegelser.

Hun vrir forsiktig på bryteren, og den begynner å summe lavt samtidig som den vibrerer svakt. Det er en undertone i stemmen hennes Geir ikke liker, og han kjenner hvordan han blir tørr i munnen. Han rister på hodet. Med ett rykker Geir i repene, han river og sliter, Hilde bare lener seg litt tilbake, og smiler over anstrengelsene hans. Hun har selv ligget der ofte nok til å vita at det er ikke er mulig å komme løs uten hjelp.

Geir blir liggende i ro, bare brystet hans hever og senker seg hurtig, og blikket hans er desperat. Hilde bøyer seg frem, og begynner å suge ham igjen, pikken hans truet med å falle sammen, og hun har planer for den også. Vibratoren stryker hun opp og ned langs innsiden av låret hans med en hånd. Med den andre fisker hun frem en flakse med glidemiddel. Hun smører det godt inn på tuppen av vibratoren, og lar den gli over området rett bak balle festet. Den stryker over rumpehullet, og han prøver å knipe igjen.

Det er ikke mye det hjelper, slik han ligger med bena trukket fra hverandre. Sexye jenter novelle erotikk - sex ställningar Barn og reinspikka voldtekt holder vi oss unna. Etter sist vi snakket om alt mulig endte temaet inn på sex, og etter voksen porno swingers bodø par glass med vin gikk praten til mer vulgær sexprat og vi delte alle våre sex-opplevelser med hverandre, og det visste seg at hun også var lesbisk.

Jeg drøyde lunchen lenger og lenger for hver dag, for å kunne kikke på de søte, unge jentene på nært hold. Første øvelse var stripping og posering. Og mens de forrige uke hadde luket bedene sittende, bøyde de seg nå ofte framover med baken i været.

Norges beste samling av sexnoveller. På denne siden finner du alt fra erotiske noveller om bondage, blowjobs, lesbisk — til mer tabu-involverte sex [ ].

Sexye jenter novelle erotikk - escort stockholm Da jeg så på henne igjen, smilte hun. Om det skyldtes blikkene våre, testosteronet som hang tungt i luften, eller rett og slett bare sommervarmen vet jeg ikke — men uka etter troppet både Tina og Karoline opp i korte, trange dongerishorts og bikinitopper. Hun red meg forsiktig og diskret mens hun lente ryggen sin mot meg og hvilte hodet sitt på skulderen min.

0 thoughts on “Vibrator erotiske sexnoveller

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *