Sex vits sexleketoy

Hvert år presenterer det internasjonale herremagasinet Maxim sin store sexundersøkelse. Her spør de kvinner om sjekking, fantasier og sex. Vi har allerede skrevet at kvinner vil ha sex i én time , og her kan du se resten av undersøkelsen som mer enn kvinner har svart på:. Stadig single gamere kan muligens skrive under på dette resultatet.

Helt ubetydelige 0,5 prosent mener at World of Warcraft-forum er det beste stedet. Internett er heller ingen favoritt på 5,7 prosent, mens jobb og skole begynner å ta seg opp med henholdsvis 9,6 og 16,7 prosent. Skal du tilnærme deg en dame for første ganger mener 9,7 prosent at du enkelt og greit skal gi henne et kompliment, mens 40,6 prosent ønsker at du skal vise deg fra din humoristiske side ved å fortelle en vits.

Det enkle er ofte det beste — 45,9 prosent mener det holder å bare presentere seg selv. Vil du ha draget bør di ikke ha en utpreget oppmerksomhetssøkende oppførsel, det synes nemlig 19,1 prosent av damene i undersøkelsen at er turn-off.

Det gjelder å finne en gyllen middelvei, ettersom også 4,3 prosent synes ekstrem sjenanse er det verste når hun møter en ny mann. Vulgære bemerkninger går ikke hjem ifølge 9,3 prosent, det samme gjelder å snakke om ekskjærester ifølge 5,5 prosent. Men de største turn-offs er dårlige sjekketriks, med 21 prosent, og sist men ikke minst, 36 prosent svare dårlig hygiene. Du bør se henne dypt inn i øynene, 18,9 prosent digger nemlig masse øyekontakt. Vis at du er interessert for 11,9 prosent vil at du skal stille mange spørsmål om henne.

Men det sikre kortet går på å oppføre seg som en gentleman, for eksempel at du holder døren for henne eller trekker ut stolen når hun skal sette seg, 27,8 prosent vil at du skal gjøre dette. Mens hele 37,2 prosent digger leken erting. Det er kanskje ikke alltid så lett å vite om du har fått snøret i bånn eller ikke.

En liten pekepinn kan være å se hun leker med håret sitt, 4,8 prosent av kvinnene i undersøkelsen gjør dette når de liker en mann.

Sjansen er også stor hvis hun legger hånden sin på armen eller låret ditt i løpet av samtalen, 22,4 prosent, eller at hun ikke trekker seg tilbake dersom du tar på henne, 21,3 prosent.

Dersom hun ler av alt du sier er dette også en god indikasjon på at hun blir med deg hjem, ifølge 11,5 prosent. Men det sikreste tegnet er at hun erter deg på en vennlig måte 38,8 prosent.

Er du heldig møter du kanskje en av de 1,2 prosentene som er mer direkte — liker de deg går de rett på sak og tar deg på penisen.

Dette er rimelig enkelt, betal uansett dersom du liker dama. Bare 24,4 prosent mener at det ikke nødvendig, mens 49,4 prosent sier at det er det.

De fleste jenter vet hvordan de vil ha det, likevel sier hele 16,5 prosent at de slettes ikke er kresne bare du kommer deg ned der. Mens 27 prosent vil ha variasjon i hastighet og trykk, vil 17,5 prosent at du skal bruke de samme bevegelsene om og om igjen når du gir oralsex, med samme hastighet og trykk. Størst sjans har du derimot hvis du ligner den « Hours»-aktuelle skuespilleren James Franco eller Ryan Reynolds som er mest kjent fra TV-serien «Pizzagjengen», de har fått henholdsvis 38,8 prosent og 48,6 prosent av stemmene.

Timingen har mye å si for noen jenter, og å prøve seg på første daten er ikke alltid et sjakktrekk. Prøver du deg på slutten av den første daten er det 7,6 prosent sjanse for at du får snøret i bånn, 17,1 prosent foretrekker at du venter til date nummer to eller enda lengre.

Noen jenter, 4,1 prosent, foretrekker at du står med hendene på ryggen, mens det er de som tar det første skrittet. Men så lenge du vet at hun liker deg synes hele 71,3 prosent at du kan prøve deg når som helst. Ingen fasitsvar på hvordan du bør oppføre deg i senga første gangen du tar med dama hjem. Se derfor an før du velger enten eller, eller bare la henne styre skuta. Bare 1,6 prosent foretrekker stillingen 69, 2,2 prosent vil gjerne kjøre «reverse cowgirl» jenta sitter oppå med ryggen mot gutten, kun 2,5 prosent vil gjøre det stående og 4,7 prosent vil ha sex i skje.

Da kommer det til sexstillinger altså, og ikke til hvordan den henger i taket, for slik den henger nå er det veldig bra. Last edited by kongenavtys ; , Ettersom jeg har jobbet som butikksjef på Kondomeriet i noen år, er det ikke nok med en skuff Haha! Mamma til verdens nydeligste Robinsonbaby! Valhin, er det det man kaller å ta med jobben hjem, eller frynsegode? Opprinnelig lagt inn av adinax Se innlegg. En gjennomsiktig sak som er full av knopper..

Jeg kom inn på soverommet så satt hun og gnagde på den!! Så nå er skuffene låst kan du si! Kniiis av pålagt taushetsplikt her hjemmeifra kan jeg ikke uttale meg om akkurat utstyr, men man kan si det slik at det virker til sitt bruk det vi måtte ha.

Sex vits sexleketoy -

Men så lenge du vet at hun liker deg synes hele 71,3 prosent at du kan prøve deg når som helst. Jeg vet ikke om noen her inne har hatt erfaring med sexhuske? Likevel ønsker hele 23 prosent at akten skal vare i opp til en time. Men jeg vil at du kjøper med alt ekstrautstyret som er å få til den. Nå er jeg hjemme igjen etter to dagers varetekt. Jeg har fortsatt bare den ene kjipe lille vibratoren min, som er så svak at det ikke er noen vits i å bruke den. Jeg kalte min for Sex, bare for moro skyld. Da kommer det til sexstillinger altså, og ikke til hvordan den henger i hairy anal norsk russe porno, for slik den henger nå er det veldig bra. Flaks for alle snille gutter at 86,6 prosent av jenter heller vil være sammen med en fyr som er dårlig i senga, men fantastisk på alle andre måter.

Sex vits sexleketoy -

Da hun gjorde det slo gorillaen seg på brystet. Sjansen er også stor hvis hun legger hånden sin på armen eller låret ditt i løpet av samtalen, 22,4 prosent, eller at hun ikke trekker seg tilbake dersom du tar på henne, 21,3 prosent. Mannen sa til kona "prøv å knapp litt opp på blusen". Nå er jeg hjemme igjen etter to dagers varetekt.

I hvert fall har jeg og samboeren min kjøpt en for en stund siden er vel tre uker nå , og han får rett og slett ikke nok.

Hvis noen er veldig klare på hvordan man på best mulig måte kan få utnyttet den, så blir jeg svært glad. Da kommer det til sexstillinger altså, og ikke til hvordan den henger i taket, for slik den henger nå er det veldig bra. Last edited by kongenavtys ; , Ettersom jeg har jobbet som butikksjef på Kondomeriet i noen år, er det ikke nok med en skuff Haha! Mamma til verdens nydeligste Robinsonbaby! Valhin, er det det man kaller å ta med jobben hjem, eller frynsegode? Hunden er også kommet hjem etter sin søken etter det annet kjønn.

Forresten har Sex i dag skiftet navn til Trygve. Nymfomane Nina dro på haiketur med ryggsekk, og slengte ut tommelen et sted langs E6. Hun ble plukket opp av en rimelig kjekk ung mann, og det varte ikke lenge før hånden hennes beveget seg ned i buksene hans. Han hadde absolutt ingenting imot det - ikke før kåtheten tok så fullstendig overhånd at han kjørte rett av veien og utenfor en bratt skrent. Han ble slynget ut gjennom frontruten da bilen slo en kolbøtte, og våknet ør og fortumlet på bakken noen minutter senere.

En traust bonde sto over ham og bemerket: Du ser like hel ut, mens passasjeren din henger i treet der borte og er ganske dau. Det var et ektepar som var en tur i dyreparken. De nådde til apeburet med den store gorillaen. Mannen sa til kona "prøv å knapp litt opp på blusen". Da hun gjorde det kom gorillahannen helt bort til vinduet. Mannen sa så til kona "prøv å knapp litt mer opp". Da hun gjorde det slo gorillaen seg på brystet. Mannen sa da til kona "prøv å lirke det ene brystet ut av blusen".

Da hun gjorde det ble gorillaen helt vill og slo seg igjen og igjen på brystet. Mannen sa da til kona "prøv å løfte opp kjolen". Gorillaen ble helt vill og ustyrlig, og løp rundt i buret og slo hodet mot ruta. Mannen sa så til kona "prøv å trekk ned trusene dine". Kona så seg omkring og trakk ned trusa.

Nå kunne gorillaen nesten ikke styre seg - så kåt var den blitt. Mannen åpnet deretter døren til buret og dyttet kona inn til gorillaen og smelte så døra igjen.

Hvert år presenterer det internasjonale herremagasinet Maxim sin store sexundersøkelse. Her spør de kvinner om sjekking, fantasier og sex. Vi har allerede skrevet at kvinner vil ha sex i én time , og her kan du se resten av undersøkelsen som mer enn kvinner har svart på:. Stadig single gamere kan muligens skrive under på dette resultatet. Helt ubetydelige 0,5 prosent mener at World of Warcraft-forum er det beste stedet.

Internett er heller ingen favoritt på 5,7 prosent, mens jobb og skole begynner å ta seg opp med henholdsvis 9,6 og 16,7 prosent. Skal du tilnærme deg en dame for første ganger mener 9,7 prosent at du enkelt og greit skal gi henne et kompliment, mens 40,6 prosent ønsker at du skal vise deg fra din humoristiske side ved å fortelle en vits. Det enkle er ofte det beste — 45,9 prosent mener det holder å bare presentere seg selv. Vil du ha draget bør di ikke ha en utpreget oppmerksomhetssøkende oppførsel, det synes nemlig 19,1 prosent av damene i undersøkelsen at er turn-off.

Det gjelder å finne en gyllen middelvei, ettersom også 4,3 prosent synes ekstrem sjenanse er det verste når hun møter en ny mann. Vulgære bemerkninger går ikke hjem ifølge 9,3 prosent, det samme gjelder å snakke om ekskjærester ifølge 5,5 prosent.

Men de største turn-offs er dårlige sjekketriks, med 21 prosent, og sist men ikke minst, 36 prosent svare dårlig hygiene. Du bør se henne dypt inn i øynene, 18,9 prosent digger nemlig masse øyekontakt.

Vis at du er interessert for 11,9 prosent vil at du skal stille mange spørsmål om henne. Men det sikre kortet går på å oppføre seg som en gentleman, for eksempel at du holder døren for henne eller trekker ut stolen når hun skal sette seg, 27,8 prosent vil at du skal gjøre dette. Mens hele 37,2 prosent digger leken erting. Det er kanskje ikke alltid så lett å vite om du har fått snøret i bånn eller ikke.

En liten pekepinn kan være å se hun leker med håret sitt, 4,8 prosent av kvinnene i undersøkelsen gjør dette når de liker en mann. Sjansen er også stor hvis hun legger hånden sin på armen eller låret ditt i løpet av samtalen, 22,4 prosent, eller at hun ikke trekker seg tilbake dersom du tar på henne, 21,3 prosent. Dersom hun ler av alt du sier er dette også en god indikasjon på at hun blir med deg hjem, ifølge 11,5 prosent.

Men det sikreste tegnet er at hun erter deg på en vennlig måte 38,8 prosent. Er du heldig møter du kanskje en av de 1,2 prosentene som er mer direkte — liker de deg går de rett på sak og tar deg på penisen. Dette er rimelig enkelt, betal uansett dersom du liker dama.

0 thoughts on “Sex vits sexleketoy

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *